Zijn de professionals van morgen klaar voor dé uitdaging van de toekomst? Op 21 februari bieden UGent, HoGent en Voedsel Anders Gentse studenten de inspiratiedag 'De toekomst van ons voedsel' aan. De studenten gaan zelf aan de slag onder begeleiding van experten uit de onderzoekswereld en het werkveld.
Locatie
HOGENT campus Mercator
Henleykaai 84, 9000 Gent
Programma
· 15u00: Keynote door Lien Vrijders
· 16u00: Workshop naar keuze: inputs – dierlijke productie – plantaardige productie – verwerking – distributie – retail en consument
· 17u15: broodjesmaaltijd (lokaal)
· 18u00: Workshop naar keuze: beleid – economie – maatschappij
· 18u30: Groepsdialoog, kruisbestuiving en discussie
· 19u15: Uitwisseling en slot
· 20u00: Napraten bij een drankje
Experts
Lien Vrijders - Grassroots |
Kurt Sannen - Het Bolhuis |
Petra Tas - De Landgenoten |
Laura Eschauzier en Bengt Hendrickx - Groentegem |
Jonas Claeys - Inagro |
Louis Tessier - UGent |
Nils Mouton - De Zwaluw |
Stefaan De Raeve - La vie est belle |
Bart Van Droogenbroeck - ILVO |
Laurence Claerhout - Linked Farm |
Pierre La Violette - 5C |
Jelle Goossens - Rikolto |
Kurt Rouckhout - Lousbergmarkt |
Maarten Crivits - ILVO |
Koen Weynants - Commonslab Antwerpen |
Tom Kockx - Landwijzer |
Lièn - Flietermolen |
Raf Verbeke - Recht op recht |
Met dank aan deze leden van Voedsel Anders: